perjantai 1. maaliskuuta 2019

Kansalaispuolue SKE KGB eurovaaliehdokkaat Pirkanmaa Suomi suomalaisille ehdokasesittelyt: Kalevalan päivän 28.2.2019 hämäläinen päivitys SKE...

Kansalaispuolue SKE KGB eurovaaliehdokkaat Pirkanmaa Suomi suomalaisille ehdokasesittelyt: Kalevalan päivän 28.2.2019 hämäläinen päivitys SKE...: Kalevalan päivän 28.2.2019 hämäläinen päivitys  Ryssän ulkomaantiedustelun desanttien eli putinistien SKE ja "kansalaispuolue"

Desantit ulos hallitusvastuusta
Valitettavasti SKE ei vaadi Ryssä ulos miehittämiltään Suomen aluielta, joten voidaan pitää perustellusti miehittäjä-Ryssän sorkkana keskuudessamme ja valheellisina väitteitään matuinvaasion vastustamisesta

Suomen Kansa Ensin eduskunta- ja eurovaaliehdokkaat Pirkanmaallla: Desanttien vaaliliitto SKE + kansalaispuolue eduskuntaehdokkaat näette ja osaatte varoa.
https://ske-eduskuntavaaliehdokkaat-pirkanmaa.blogspot.com

Valitettavasti Olli Heikkilä ehdokkaana, joka on tunnettu videoitsija jo yli 15 v ajalta sortui skevideoitsijaksi, toisaalta hyvä nähdään tämän KGB sorkan toimintaa kaikki. Youtube mikä on ollut pääkanava on tosin suurimman osan tileistä ja videoista tuhonnut.
Eurovaaliehdokkaat Pirkanmaa SKE
Toki laajemmin tarvittaessa:

Desantit hallituksessa tuomiolle ja ulosottoon:

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto tamperelainen historioitsija https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com suosittelee
Heikki Luoto PS perussuomalaisista  vaihtoehdoksi mikäli itse ei ole eduskuntaehdokkaana.

Heikki Luoto eduskuntaan Tampereelta PS Pirkanmaa: 

Tavoitteena kansallinen Suomi, ei monikansallien Babylonia.
Kansakuntien eurooppa eurooppalaisilla kansoilla eurooppalaisin tavoittein ilman rummunpaukuttajia ja islamin ulinaa ja vaaraelementtejä kansallisille arvoillemme:
https://white-alternative-into-parliament.blogspot.com/ valkoinen vaihtoehtoehto Seppo Lehto antaa tukensa oikeille suomalaisille, silloin kun itse ei ole ehdokkaana.
------------------------------
--------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hautaustoimiston alihinnoitelluista ruumiskuljetuksista SKE-puoluejohtajaksi ja eurovaaliehdokkaaksi laadukkaasti. Marco de Wit (tamperelaisittain vitun marco)

Hautaustoimiston alihinnoitelluista ruumiskuljetuksista SKE-puoluejohtajaksi ja eurovaaliehdokkaaksi laadukkaasti.  Moskovan oblastin mie...