torstai 3. tammikuuta 2019

SKE eli Suomen Kansa Ensin eurovaaliehdokkaat Pirkanmaa Suomi suomalaisille ehdokasesittelyt tulossa


SKE eli Suomen Kansa Ensin eurovaaliehdokkaat Pirkanmaa Suomi suomalaisille ehdokasesittelyt tulossa, jos SKE irtisanotuu putinismista ja alkaa vaatimaan matuinvaasion poistamista itsenäisen Suomen miehitetyiltä alueilta Petsamosta, Salla-Kuusamosta, Karjalastamme ja Suomenlahden saarilta:
Olli Heikkilä eduskuntaan europarlamenttiin Kuva 16.10.2018 Seppo Lehto pic1-3


Pidämme itsestäänselvänä että ainakin Olli Heikkilä on SKE eurovaaliehdokkaana

Antakaamme tukemme Olli Heikkilän ja Seppo Lehdon valtiollisten vaalien ehdokkuuksille eri vaaleissa valtion hyvän onnen merkkien liehuessa ja jääkärimarssin soidessa taustalla:

Eduskuntaehdokas Seppo Lehto

Oheiseen eduskuntavaaliehdokkaat Pirkanmaa tarkoitus tuoda laajemmin yleisellä tasolla eduskuntavaaliehdokasesittelyitä:
https://eduskuntavaaliehdokkaat-pirkanmaa.blogspot.com/


Historioitsija eduskunta- ja eurovaaliehdokas Seppo Lehto Pirkanmaa eduskuntaan yhteiskuntarauhan turvaamiseksi joukko- ja lapsiraiskaajien, sekä sotarikollisten pikapalautuksin takaisin lähtöruutuihinsa. Jakakaa sanomaa somessa. Kiitos.


---------------------------------------------------------
https://ske-eurovaaliehdokkaat-pirkanmaa.blogspot.com/
----------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hautaustoimiston alihinnoitelluista ruumiskuljetuksista SKE-puoluejohtajaksi ja eurovaaliehdokkaaksi laadukkaasti. Marco de Wit (tamperelaisittain vitun marco)

Hautaustoimiston alihinnoitelluista ruumiskuljetuksista SKE-puoluejohtajaksi ja eurovaaliehdokkaaksi laadukkaasti.  Moskovan oblastin mie...